Help! Ik ben mijn inloggegevens kwijt.

1. Log in op https://portal.villah.com.(Bent u de gegevens kwijt van de portal "Wachtwoord reset Portal").
2. In het blauwe lint bovenaan de pagina klikt u op 'Diensten' en daarna op 'Mijn services'.

3. Hier vind u een lijst met al uw producten, klikt hier op het product waar u het wachtwoord van wilt wijzigen.

Het wachtwoord van de service is gelijk aan het default FTP wachtwoord.

• Wachtwoord vergeten, Hosting wachtwoord wijzigen, FTP wachtwoord