Wat zijn mijn inloggegevens?

Bij de afname van onze dienstverlening verkrijg je toegang tot het klantportaal.

Nieuwe login-gegevens kun je verkrijgen door rechtsboven op Account te klikken en daar op 'Wachtwoord vergeten?'.
Als je hier het email-adres invoert waarmee u bij Villa Hosting bent geregistreerd, dan wordt er een nieuwe wachtwoord naar dit adres gestuurd.

Per afgenomen dienst heb je een apart wachtwoord. Je kunt dit meestal wijzigen in het klantportaal. voor sommige diensten heb je een e-mail ontvangen die je goed moet bewaren.

Weet je het bij ons bekende emailadres niet? Dit is het adres waar onze facturen heen gestuurd worden.
Heeft u nog steeds problemen om in te loggen? Neem contact op met onze service-desk.

• Wachtwoord, Vergeten, Wachtwoord vergeten, Inlog, Login