Er staat dat ik me in kan loggen, maar ik heb geen inloggegevens.

Nieuwe login-gegevens kun je verkrijgen door rechtsboven op Account te klikken en daar op 'Wachtwoord vergeten?'.
Als je hier het email-adres invoert waarmee u bij Villa Hosting bent geregistreerd, dan wordt er een nieuwe wachtwoord naar dit adres gestuurd.

Weet je het bij ons bekende emailadres niet? Dit is het adres waar onze facturen heen gestuurd worden.
Heeft u nog steeds problemen om in te loggen? Neem contact op met onze service-desk.