Als je je wachtwoord voor je e-mail bent vergeten heb je een aantal mogelijkheden om een nieuw wachtwoord te krijgen.

• Gebruik de link op de webmail loginpagina

Dit is de meeste eenvoudige manier.

Op de webmail-pagina (webmail.villah.com) staat de tekst Forgot Password. Als je hierop klikt wordt er een mailtje gestuurd naar het ingestelde herstel-adres. Hiermee kan het wachtwoord opnieuw ingesteld worden

Deze manier werkt alleen als je van tevoren een herstel-adres ingesteld hebt. Hoe je dat doet vind je hier.

• Via het klantenportaal

Als je toegang hebt tot het klantenportaal dan kun je de wachtwoorden wijzigen van alle aangemaakte emailadressen. Hoe je dat doet vind je hier.

Heb je een emailadres van een domein bij Villa Hosting maar kun je niet inloggen op het klantenportaal? Vraag aan de persoon die klant is bij ons dit voor je te doen. We adviseren je om daarna meteen een herstel-adres in te stellen.

Omdat we je identiteit telefonisch niet kunnen vaststellen is het niet mogelijk wachtwoorden telefonisch te verstrekken.

Als je je wachtwoord wijzigt dat je dit aanpassen op alle apparaten waar je emailadres op ingesteld is. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je account geblokkeerd wordt vanwege een te groot aantal mislukte inlogpogingen.

• Wachtwoord vergeten, Wachtwoord vergeten e-mail, Wachtwoord