Hoe stel ik e-mail in op mijn iPhone?

E-mail configuratie op iOS

Om op uw iPhone de E-Mail in te stellen moet u naar Instellingen toe.

Zodra uw in de instellingen bent, moet u naar het kopje ‘Mail’ gaan. Dat ziet er als volgt uit:

Hierna staat er een kopje ‘Accounts’. Klik hierop:

In dit nieuwe venster kunt u uw huidige accounts bekijken. Als u nog geen accounts heeft dan staat

er alleen het volgende:

Klik hierop.

Dan krijgt u een venster met allemaal opties, zoals G-Mail, Exchange, etc.

Die hebben we echter niet nodig, dus u moet op “Andere” klikken.

Daarna op “Voeg e-mailaccount toe”.

Dan krijgt u het volgende venster:

Hier moet u gewoon uw gegevens invullen, waarbij de e-mail het emailadres is dat u bij ons gebruikt

en het bijbehorende wachtwoord.

Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld krijgt u een nieuw venster, dat er als volgt uitziet:

Er staan bovenin 2 opties; IMAP & POP. Wij raden aan om IMAP te gebruiken.

U moet het invullen zoals het hierboven staat beschreven, met uw emailadres als gebruikersnaam en

het desbetreffende wachtwoord.