Instellen Villah Mail op Outlook

Om uw Villah Mail toe te voegen op uw Outlook-client, moet u eerst Outlook opstarten.

Dan ziet u linksbovenin een aantal opties:

Klik op “Bestand”.

U krijgt dan een venster te zien met accountgegevens. Er staat een knop “Account toevoegen”. Klik

hierop.

Er zal dan een nieuw venster tevoorschijn komen:

Hier vult u uw gegevens in, met het e-mailadres dat u bij ons gebruikt met het bijbehorende

wachtwoord.

Het kan zijn dat u de volgende melding krijgt:

Hier moet u op “Ja” drukken.

Het volgende venster komt dan tevoorschijn:

Hier moet u uw gegevens opnieuw invoeren.

Vervolgens krijgt u een nieuwe melding:

Vink “Niet opnieuw vragen voor deze website” aan zodat u deze melding niet vaker krijgt, en klik

daarna op “Toestaan”.

Hetzelfde geldt voor deze melding:

Hierna krijgt u een laatste melding:

Dit betekent dat uw mail is ingesteld. U kunt op “Voltooien” klikken en gebruik maken van uw mail.