Villa Hosting wordt in een nieuw jasje gestoken. Per 1 januari 2018 voeren we een aantal verbeteringen en aanpassingen door. In deze e-mail introduceren we het klantportaal. Ook gaan we in op de vernieuwde facturen en aangepaste prijzen.

Introductie nieuw klantportaal
In het klantportaal kunt u voortaan terecht voor een overzicht van de huidige diensten, ondersteuning en uitgebreide informatie over deze diensten. Ook kunt u hier eenvoudig nieuwe diensten afsluiten en wijzigingen doorvoeren. Kortom; meer gebruiksgemak.

Direct aan de slag?
U heeft toegang tot het klantportaal via: https://portal.villah.com/
Log in met het e-mailadres waarop u deze mail ontvangt. Het bijbehorende wachtwoord kunt u opvragen via https://portal.villah.com/portal/pwreset.php.
 
De facturen veranderen
Met de introductie van het nieuwe portal worden ook de facturen aangepast. De de facturen hebben een nieuwe opmaak en nummering. Een nummering met verbeterde compatibiliteit met uw banksoftware. Dit heeft verder geen gevolgen. Nieuwe facturen worden automatisch gegenereerd bij aanvang van de termijn van uw afgenomen diensten en worden via email verstuurd. Ook vindt u in het portaal een overzicht van uw facturen. Wij administreren de op dit moment openstaande facturen nog vanuit het oude systeem.

Aangepaste prijzen
Voor de registratie van domeinen zijn we afhankelijk van externe partners. Onze prijzen zijn daarvan afhankelijk. Per 1 januari 2018 passen we daarom een klein aantal prijzen aan. U ontvangt hiervan persoonlijk bericht.

Incasso’s via Mollie
Gelijktijdig met de omschakeling naar het klantportaal gaan we over naar een nieuwe betalingsprovider voor het afhandelen van incasso’s genaamd: Mollie. Heeft u ons gemachtigd voor automatische incasso’s, dan staat voortaan Mollie in plaats van Adyen vermeld in de afschrijving.

Vrijdag, december 1, 2017

« Terug