Veiligheidsmaatregelen m.b.t. mail

De hoofd mailservers van Villa Hosting zijn voorzien van alle gangbare maatregelen zoals meervoudig uitgevoerde schijven, voedingen en netwerkverbindingen. Villa Hosting heeft daarnaast verschillende backup-servers voor e-mail. E-mail ontvangen is daarom altijd mogelijk. Van de mailservers worden ook dagelijks backups gemaakt. We maken gebruik van meerdere firewalls om het systeem veilig te houden.

Onze systemen zijn beveiligd tegen veel vuldig verkeerd inloggen. Dit wordt vaak gebruikt wordt door kwaad willende om wachtwoorden van onze gebruikers te achterhalen. Op deze manier voorkomen we dit. Helaas kan het zijn als u dus zelf ook vaak een verkeerd wachtwoord ingeeft in een bepaalde tijd segment kunt u ook geblokeerd worden van onze service. Is dit het geval neem contact op met onze service-desk .